CHOCOLATE PEANUT BUTTER BARS
CHOCOLATE PEANUT BUTTER BARS
INGREDIENTS:
METHOD:
1. FOR THE BASE: in a mixer, make fine powder of biscuit
मिक्सर में बिकिट का चुरा करे
2. ADD 1 tbsp peanut butter & 2 tsp butter and blend again until well combined
पीनट बटर 1 बड़ा चमच और बटर २ छोटा चमच, और इसे अछेसे मिक्स कीजिये
3. Grease a tray with butter or place parchment paper
बर्तन पे बटर लगाए
4. Make a layer of the biscuit mixture
बिस्कुट का मिश्रण को बर्तन में डेल
5. make small holes on the layer
बिस्कुट के मिश्रण पर छेद करे
6. set it in the freezer for 10 mins
इसे फ्रीजर में 10 मिनट के लिए रखे
7. Melt dark choco chips and peanut butter
चोको चिप्स और पीनट बटर को पिघलायेंगे
8. Pour over the melted chocolate over the biscuit layer
पिघला हुआ चॉकलेट पीनट बटर को बिस्कुट पर डाले
9. Set it in the freezer for 10 mins or until firm
फ्रीजर में १० मिनट के लिए रखे
10. Mix Dessicated coconut and condensed milk
नारियल और गाढ़ा दुघ को मिक्स करे
11. After the chocolate layer is firm, make a layer of the coconut mixture over the chocolate layer
चॉकलेट सेट होने के बादमे ,नारियल का मिश्रण डाले
12. Set it in the freezer for 10 mins or until firm
फ्रीजर में १० मिनट के लिए रखे
13. pour over the remaining melted chocolate and set it in the freezer until firm
बचा हुआ चॉक्लेट डाले और फ्रीजर में रखे
cut it into pieces and enjoy!
INGREDIENTS:
- dark choco chips - डार्क चोको चिप्स (चॉकलेट) - 6 TBSP
- peanut butter - पीनट बटर - 3 TBSP
- biscuit - बिस्कुट - 17 OR 1 WHOLE PACKET
- butter - बटर - 1 TBSP
- dessicated coconut - नारियल - 6 TBSP
- condensed milk - गाढ़ा दूध - 5 TBSP
METHOD:
1. FOR THE BASE: in a mixer, make fine powder of biscuit
मिक्सर में बिकिट का चुरा करे
2. ADD 1 tbsp peanut butter & 2 tsp butter and blend again until well combined
पीनट बटर 1 बड़ा चमच और बटर २ छोटा चमच, और इसे अछेसे मिक्स कीजिये
3. Grease a tray with butter or place parchment paper
बर्तन पे बटर लगाए
4. Make a layer of the biscuit mixture
बिस्कुट का मिश्रण को बर्तन में डेल
5. make small holes on the layer
बिस्कुट के मिश्रण पर छेद करे
6. set it in the freezer for 10 mins
इसे फ्रीजर में 10 मिनट के लिए रखे
7. Melt dark choco chips and peanut butter
चोको चिप्स और पीनट बटर को पिघलायेंगे
8. Pour over the melted chocolate over the biscuit layer
पिघला हुआ चॉकलेट पीनट बटर को बिस्कुट पर डाले
9. Set it in the freezer for 10 mins or until firm
फ्रीजर में १० मिनट के लिए रखे
10. Mix Dessicated coconut and condensed milk
नारियल और गाढ़ा दुघ को मिक्स करे
11. After the chocolate layer is firm, make a layer of the coconut mixture over the chocolate layer
चॉकलेट सेट होने के बादमे ,नारियल का मिश्रण डाले
12. Set it in the freezer for 10 mins or until firm
फ्रीजर में १० मिनट के लिए रखे
13. pour over the remaining melted chocolate and set it in the freezer until firm
बचा हुआ चॉक्लेट डाले और फ्रीजर में रखे
cut it into pieces and enjoy!
Comments
Post a Comment